Tekendictee - kerst

Met dit pakket van bijna 20 pagina’s bied je het splitsen spelenderwijs en thematisch aan volgens de vier fases van het handelingsmodel.

Interesse? Stuur dan een mail of neem contact op via het contactformulier. Voor een vergoeding van €2,50 wordt het verstuurd.

Versje sinterkerst
Tel en leg (meer/minder 1) - kerst
Tel en leg (meer/minder 2) - kerst
Leestekst kern 4 - sint gaat, kerst komt
Leestekst kern 5 - sint gaat, kerst komt
Woorden-kerstboom invullen
Woorden-kerstboom antwoorden

Deze Kerstmis leesteksten bundel bestaat uit 12 teksten met bijbehorende vragen om het begrijpend lezen te oefenen. Van kern 4, kern 5 en kern 6 zijn elk vier teksten opgenomen in de bundel. 

Interesse? Stuur dan een mail, bericht op social media of neem contact op via het contactformulier. Voor een vergoeding van €2,95 wordt het verstuurd.

Staafgrafiek kerst
Aftelkalender kerst
Teken wat je leest - kerst
Klap het woord - kerst
Oud en nieuw lied 23-24
Oud en nieuw lied visueel
Kraak de code kerst
Woorden-vuurpijl invullen
Woorden-vuurpijl antwoorden
Rol en bedek - kerst
Bingo ikea rad - kerst

Met dit pakket oefen je stap voor stap het beginnend begrijpend lezen. De oefeningen in dit pakket zijn tot stand gekomen met de didactiek van de vijf sleutels voor effectief begrijpend lezen en enkel letters t/m kern 5. Het pakket bouwt zich op in moeilijkheidsgraad en abstractie, daarnaast wordt het kritisch kijken gestimuleerd. Dit thematische begrijpend lezen pakket bestaat uit 15 pagina’s en bevat opdrachten op verschillend niveau rondom 10 kerstafbeeldingen.

Interesse? Stuur dan een mail, bericht op social media of neem contact op via het contactformulier. Voor een vergoeding van €2,95 wordt het verstuurd.

Leesslinger kerst
Ritmische bouwstenen - kerst