Tekendictee - de boot van sint
Leestekst kern 5 - sint gaat, kerst komt
Bingo ikea rad - sint
Leestekst kern 4 - sint gaat, kerst komt

Deze bundel bestaat uit 6 verschillende pagina's waarbij de kinderen met behulp van Duplo de pakjes bouwen. Een pagina om alleen te oefenen met omtrek en oppervlakte. De andere pagina's bevatten verschillende getalbeelden, waarbij ze het getalbeeld koppelen aan de hoogte van het pakje. Er is ook een pagina met alleen getalsymbolen.

Interesse? Stuur dan een mail of neem contact op via het contactformulier. Voor een vergoeding van €1,99 wordt het verstuurd.

Deze bundel bevat een chocoladeletterbingo voor op het Ikea rad en bestaat uit 10 pagina's. De kinderen oefenen met visuele discriminatie, letterherkenning en woordjes lezen (mkm en mkmm).

Interesse? Stuur dan een mail of neem contact op via het contactformulier. Voor een vergoeding van €1,99 wordt het verstuurd.

Deze Sinterklaas leesteksten bundel bestaat uit 12 teksten met bijbehorende vragen om het begrijpend lezen te oefenen. Van kern 3, kern 4 en kern 5 zijn elk vier teksten opgenomen in de bundel. 

Interesse? Stuur dan een mail, bericht op social media of neem contact op via het contactformulier. Voor een vergoeding van €2,95 wordt het verstuurd.

Tel en leg (meer/minder 1) - Sinterklaas
Tel en leg (meer/minder 2) - Sinterklaas
Aftelkalenders Sinterklaas 2023
Klap het woord Sinterklaas
Woorden stoomboot
Teken wat je leest - sint
Staafgrafiek sint
Woorden stoomboot - antwoordblad

Met deze bundel van bijna 20 pagina’s bied je het splitsen spelenderwijs en thematisch aan volgens de vier fases van het handelingsmodel.

Interesse? Stuur dan een mail of neem contact op via het contactformulier. Voor een vergoeding van €2,50 wordt het verstuurd.

Ritmische bouwstenen - Sinterklaas
Rol en bedek sint